11 de nov. 2008

Misteriosa col·laboració d'en Selrak

Es rumoreja que en Selrak va apareixer en directe a Tarragona i al BAM en una cançó amb Antònia Font.
Aquí part de les fonts:

El Periodico

http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=545677&idseccio_PK=1022"Ambient festiu al màxim i pancartes amb títols de cançons (Wa yeah!). Però Joan Miquel Oliver i companyia no es van deixar intimidar i van viatjar a tots els seus registres sonors: de la placidesa de Tòquio m'és igual i Mecanismes a la pirotècnia d'Astronauta rimador (amb un convidat, Carles, del grup anarcosatànic Entropia)."


RockViu

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/106967"Per cert, algú sap dir-me qui era el personatge amb samarreta d’Entropia que va pujar a rapejar al final d’“Astronauta rimador”?"
el convidat d'Astronauta Rimador

"Anònim | dilluns, 22 de setembre de 2008 | 18:37h
Jo ho sé!!!!!
Juraria que el tio que va pujar a rapejar a l'Astronauta Rimador és justament en Selrak d'Entropia, baixista i co-vocalista del grup! Uns tios raros i locos i molt divertits que vaig veure una vegada però que no entec què tenen a veure amb Antònia Font, a part de que també "canten" en català i que sembla que tenen bon rotllo entre ells!"

Antònia Font - Fòrum web

http://www.antoniafontoficial.com/foro/viewtopic.php?t=1131&sid=5d08cae85029b8ae5843073f72e47ecd


"Doncs si, ahir van tornar-ho a fer i queda de conya!! Al principi no sabia que era allo, sonava estrany... pero despres vaig veure un tio per alla fent aquelal veu d'ultra tomba i vaig pensar que era algú dels Primal Scream (el grup que tocava despres dels mallorquins...)."


Altres

http://www.salvadorsostres.com/v2/index.asp?autor=16&dia=25&mes=9&ano=2008

"Ara bé, la versió rap/core de "Astronauta rimador", va ser de traca i mocador."